Vilken bil ska jag plocka instrumentklustret ifrån?

Jag håller på att bygga ett eget instrumentkluster. Jag vill att det ska vara uppbyggt ungefär som på skissen som jag har gjort: Den här bilden är tagen på en Volvo 360: I överkant så sitter det en massa ikoner som är varningslampor det är en sådan remsa jag är ute efter, finns det någon lämplig bil som man kan sno den ifrån? Jag vill att de ska sitta på rad likadant alltså, fast i nederkant i mitt fall. Jag vill att symbolerna är vita/transparenta och området runt omkring är svart (så att jag kan ha lysdioder i olika färger bakom). Ikonerna jag vill ha är: Vänster blinkers Handbroms Batteri/laddning Varningsblinkers Oljan Kolla motorn (check engine) Hellyse Höger blinkers Ordningen spelar ingen roll men jag vill ju ha blinkersarna längst uti kanterna i alla fall. Eventuellt vill jag även ha med: Bälten (du har inte tagit på dig bältet) Defroster Dimljus Temperatur (för hög kyltemperatur) Symbolerna för lampa, choke och utropstecken förstår jag inte varför man ska ha med och eftersom att jag tror att det skulle se konstigt ut om jag tog remsan från en 360 och sen bara tog fram saxen och klippte bort de sympoler jag inte vill ha så vore det bättre om jag hittade en sådan remsa från någon annan bil. Någon sa något om någon Audi förut... Fler tips?



Svar på inlägget: Vilken bil ska jag plocka instrumentklustret ifrån?



en knaus kanske. men kan va svårt o hitta. http://www.bilfynd.se/Begfordon/Knaus%2 . A4tare.JPG


Hmmm, jag ser ingen rad med ikoner på denna... Är du säker på att du har länkat till rätt bild?


Något i den här stilen vill jag att det ska se ut: Finns det ingen bil som har layouten på indikeringslamporna på det här viset?


Fan detta blir svårt. det lättaste är nog att gå till en dekalfirma och få det gjort.


Jo jag tänkte själv den tanken i eftermiddags faktiskt. Jag har ju en släktning som jobbar i branchen så jag får väl ta och höra med han. Gör en ny tråd om detta eftersom att så många inte verkar hitta till den här tråden (längre): http://www.garaget.org/forum/viewtopic. . 2#p1952772





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka