Råd om breddning Mercedes W124.

Tjena! Hade tänkt skärmbredda min Mercedes W124 200E. Vet inte riktigt hundra hur man skall gå till väga. Helst ha jag velat gjort i det i plåt då det blir robust och bra och jag har tillgång till verktyg och plåt. Men vet inte riktigt hur man skall göra. Är det som om man skall bredda en 740 eller? Vill gärna ha svar så fort som möjligt. Tack på förhand:P



Svar på inlägget: Råd om breddning Mercedes W124.



Plåtbreddning då är E500/500E Kittet det enklaste. Annars som jag skrev igår så kan du kolla in detta bygge http://www.mbclub.co.uk/forums/bodywork . ody-8.html Riktigt imponerande enligt mig. Annars att göra breddning från scratch är inte såå svårt bara tidskrävande Samt mycket lättare och smidigare (imo) att arbeta i glasfiber/kolfiber än plåt.


jo, ja kika och de va riktigt bra beskrivning:D


Hur mycket ska du bredda? Valsa skärmkanterna kanske är ett altenativ?


blir runt 3-5 cm som jag ska bredda. Kan bli mera också, men än så länge är det tänkt så


30mm då är det lika bra att Valsa. Utöver det så då är E500/500E ett bra alternativ. Fast då går ett 500 kitt lös på 20 000:-


Det går relativt lätt att hitta i tyskland 500 fram skärmar men att hitta några fram eller bak skärmar i Sverige är inte det lättaste och inte det billigaste för den delen heller. Vet hur länge jag fick leta innan jag fick tag i 500 delarna. Det enklaste är enligt mig att köpa av RP glasfiber skärmar för 4000:-/st inkl sacco samt bakskärmar 2000:-/st inkl sacco.


PM:a gärna om du har några kontakt upg till killen då jag letar efter just den inredningen





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka