S60 kjolpaket

Hej nu har jag tänkt mig att snart köpa ett kjolpaket till min s60 men vet inte vilket jag ska köpa.. kom med förslag har tänk på kanske någon av de här ,... kanske mixa lite http://www.blocket.se/goteborg/NYHET_Vo . 14&w=3 http://www.blocket.se/goteborg/Nyhet_Vo . 14&w=3 http://www.blocket.se/alvsborg/Styling_ . 14&w=3 tacksam för svar



Svar på inlägget: S60 kjolpaket



andra kitet tycker ja. den fronten va klart snyggast.


Ingen av dem. Själv skulle jag satsa på volvos orginal kit.


Andra kjolpaketet definitivt


Om jag skulle välja nån av dem du länka skulle jag tagit 1an (utan ögonlocken) eller 2an


2:a var grym. Speciellt diffusern där bak


Vad är du ute efter för stuk? Det är första frågan du måste ställa dig för det skiljer rätt mycket på de olika kjolpaketen du länkade till. Vill du ha ett diskretare stuk tycker jag att du ska satsa på alt. 3 som är lite "mjukare" till formerna. Ett annat alt. kan vara Volvo original som är riktigt fint det med. Vill du ha ett råare stuk tycker jag alt. 1 eller 2. Personligen tycker jag då att alt. 2 är snyggare av dessa.


Av dem 3 så är ju 2:an snyggast


1an eller 2an.


3an fast med 1ans sidokjolar om du måste ha av dom delarna. Men volvos original R-sport är fan snyggast på S60 egentligen!





Anledningen till att vi har tagit fram den nya kitet till S60 är pga av att den första ( nr2) var för klumpig och inte hade den bästa passformen. Bilden som syns på blocket är photoshop jobb i verkligheten är den annorlunda (http://www.garaget.org/?car=144815). Lite mer som flygplansdelar


ok bra då vet jag


Har paket nummer 2 på min S60. Passformen va som Bluepower säger, inte allt för fin tyvärr (speciellt inte bakspoilern). Så jag hade satsat på paket nummer 3 i ditt fall faktiskt, det är riktigt cleant!


ok tack tror nog att det blir det





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka