Klarglas till 940?

Finns det något klarglas till 940´s lyktor? om inte.. finns det några andra lyktor som passar utan svårigheter? Tack på förhand!



Svar på inlägget: Klarglas till 940?



Klarglas finns ej. MEN Du kan ju plocka av glasen, tvätta dom rejält / köpa nya och lackera kanterna mellan dimljus/helljus osv svarta. Då ger det en viss 'klarglaseffekt'. Hoppas du hänger med på vad jag menar


Tycker personligen att lacka dom svarta ser fult ut... borde inte 850 eller 960 passa? finns de klarglas till dom?


Passar inte rakt på, är rätt mycket som skiljer... Ska du ha 850 lyktor får du troligen svetsa om skärmarna,huv,frontplåt och lite annat, sen kanske det ens inte blir snyggt. 960 front konverterar ju många till, byta och svetsa om skärmar, byta frontplåt, grill, korta krockdämparna 8cm och en 960 stötfångare med Jag har svartlackerat i mina strålkastare, sen är det ju upp till en själv om man tycker det är snyggt eller inte. Jag gillar det, sen får alla andra tycka vad de vill.


Tjena. Du kan ju kolla med j_lindahl hur mkt jobb det är att göra om fronten till 850/s70. Han har byggt om sin 940. Vielen glück! http://www.garaget.org/?car=22624





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka