Få tag på en billig bilstereo. under 1000kr.

Jag köpte en på ljula med usb för 899 tror jag det var



Svar på inlägget: Få tag på en billig bilstereo. under 1000kr.



teknikmagasinet och feltema har hyffsade, inga monster men...


kjell och kompany har med lågnivå kablar


Biltemas stereo skulle jag hålla mig undan för, har den för 799 och den läser inte alltid skivorna. Och sen kanske den här tråden har hamnat under lite fel kategori?


kolla lidl


finns massa vettiga för under 1000 lappen, jula, b iltema, brl, finns flera olika ställen, men lägg på 500 till så har du så du klarar dig


och du kan vääl inte missat all jväla reklam här på sidan? S:


www.itsajten.com


www.netonnet.se


Ja och jag har en Pioneer för fyratusen som heller inte gör det alltid.





denna tråd kan låsas jag köpte mig en kenwood för 2990 kr hehe


Dom är skit..


jag köpte min panasonic för 1500 för 6 år sen håller än i dag plus två smällar i backen också


för en tusing skulle jag aldrig köpa en ny utan en halvgammal beg stereo dessa stereosar för 1000:- som går att köpa nya är så dåliga att om inte borde få kallas bilstereo bättre att lägga lite mer pengar på en beg bättre apparat min gamla pioneer Deh-p9400mp med 3lågnivå och dsp slår alla apparater jag testat som kostar under 4000kr har testat allt från billiga pioneer till halv dyra jvc osv skiten låter apa mot en vättig apparat sämsta smäcket är nog jvc har en rätt dyr dvd med inbyggdskärm 3lågnivå osv men den går inte att använda som enhet utan ljude måste kopplas in till en stereo som är lika gammal som iden med mp3 i en bilstereo då den kom i det året pioneer började med mp3 har även haft p7400mp och konstigt nog slår den dagens 4000kr maskiner fast den är apgammal


Beror på hur höga krav man har också, jag köpte en cd/mp3 på Biltema för 500 spänn till förra bilen som jag var toknöjd med (med tanke på vad den kostade). Lite ful bara hehe. Nu sitter den i tjejens bil och hon tycker det är superbra att det är minneskort och usb så hon kan köra musiken direkt från hennes mp3. Har för mig det var två lågnivå också men är osäker, kan ha varit en.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka