vita blinkers bak rutmodellen till volvo 740???

Någon kunnig som vet om det verkligen existerar vita blinkers bak av gamla modellen till 740?? vore hemskt tacksam för svar:)



Svar på inlägget: vita blinkers bak rutmodellen till volvo 740???



Är samma bakljus som till de nyare, dock måste du skära ut en bit plåt för att få dit den. Du måste även ha en adapterplatta, vilket du oftast får med. Köp på www.hova.com Läste lite fort, har aldrig sett vita glas till de gamla.


http://www.radicast.se/ sålde vita blinkers glas till kloss-bakljusen förut (byta själv). Hör med dom, men ska vara slut. Kanske gör igen pga stor efterfrågan. Vem vet.


Missade du det eller struntade du i att han sökte till gamla modellen och inte nya?


tyvär så säljer han det inte längre men han har dom färdiga till 244 (hel vit rad uppe) äntligen:P


Missade det, trodde först att han menade att han bara ville ha vita bakljus men inte vilken sort aja, har iaf aldrig sett vita till de gamla.. Fel av mig.


jag har sett en hel del med de "gamla" vita baklamporna, men man kan fråga sig va dom finns att tillbringa, här i sveriges vanligaste stylingsidor gå de bara att få tag på 90ans baklys(som inte ens är snygga, men dyra ska de va), få googla efter dom å se va man få för resultat


http://forum.740klubben.se/viewtopic.ph . akljus+740 Hittade en tråd, dock verkar glasen som sagt slutsålda.. Men så snyggt de var http://www.uppladdning.net/bilder/bland . eed729.jpg


pratade med Vpart och de sa att de kommer sälja de lamporna igen om tre månader.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka