Tips o trix?

Hej ja skulle vara glad om några skulle vilja ge lite tips om små saker o detaljer som man kan göra på en vanlig volvo 740 när jag bara vill ha den stilren. Tack på förhand för alla svar:)



Svar på inlägget: Tips o trix?



Du kan ju börja me att byta ut huven till en i samma färg som bilen, lacka fälgarna tex. svarta och ta bort den vita skiten på däcken..


Ögonlock Ta bort listerna runt om och spackla igen hålen. 960 handtag Volvos addonpaket Sänka Lacka kofångare och alla detaljer i likadan färg som bilen. ta bort antennerna om du har några. Ta bort emblemen om du har några. Vita blinkers. Dimljus om du inte har.. ja finns lite


http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar lite hjälp så kanske du får lite flera svar.


titta i galleriet... där finns 2800 st 740 som inspiration, bara kolla igenom och se vad du tycker om...


röd huv, vita blinkers, turbogrill, addon runt om, andra baklysen, glt vinge, 18" typ polaris fälgar, en jävla puts en 60-40 sänkning, 2 älg dekaler på framskärmarna, vita sidoblinkers





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka