Sparco Sprint V Erfarenheter??? Snabba svar!

Hej går och funderar på om jag ska köpa två st till min bil nu i veckan. Någon som har erfarenhet av dessa? Sitter man bra och skönt? Kan man åka längre sträckor? Vad är bra respektive dåligt? Mycket tacksam för svar!!! Mvh Anders



Svar på inlägget: Sparco Sprint V Erfarenheter??? Snabba svar!



dom e smala, så har man bred röv elle bred överkropp så e de bara glömma dom samt att de e INGET man åker långt i för rörramen gör dom rätt obekväma.


Ok. Jag är ganska bred över axlarna så det kanske inte är något för mig..?


sprint v är budgetstolar och det känns när man sitter i dom Stolar är som skor, dom måste passa dig personligen för att vara sköna, en del sitter som kungar medans vissa knappt kan titta på dom. Försök att få provsitta lite olika modeller och märken innan du bestämmer dig. Sen spelar det ju såklart ganska stor roll vad du har för krav och användningsområde


Skulle råda dig att kolla på glasfiberstolar då stålrörsstolar inte är bekväma (inte för att gasfiberstolar är det heller men lite skönare iaf)


Finns det sportstolar som är kan kombinera:*Rimligt pris *Hyfsat bekväma så man kan åka långt i dem *Låg vikt *Svart skinn så de matchar övrig inredning De behöver dock inte vara FIA godkända eller liknande, ska ju inte tävla... ?


www.dalhems.com har ju lite att välja på


Jag har sparco sprint v i min supra o är nöjd.Helt klart värd 1500kr;). Jag är 188cm o väger 86kg.


>TCG< ks-carstyling.se har stolar i äkta läder till bra pris....kolla min bil, mina är tillsalu annars, använda endast ca-6-mån.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka