Tona baklyse?

Tjabba, tänkt be om lite hjälp nu när jag tänker tona baklysena vad som kan bli bäst och snyggast Har en 740 -90 så tänkte tona "mitten" delen av baklyset där blinkers och bácklyset sitter. Men nu till min fråga vad om blir bäst? Att våtslipa upp hela baklyset med fint papper sen maskera upp det jag inte tänker tona sen ta bort maskering och klarlacka hela lyset. Det borde väl bli bättre än att bara tvätta lyset maskera och tona det jag tänkt tona. Eller är det nån nån annan som har nåt bra förslag?



Svar på inlägget: Tona baklyse?



Det första alternativet låter väll vettigast, så hela lyset blir blankt. EDIT:Jag gjorde som så att jag tonade mitten svart & resterande rött. Det blev såhär: Men såhär i efterhand hade jag hellre våtslipat & klarlackat det röda. Den röda sprayen blir inte riktigt bra...


Precis för med klarlacken kommar ju lysena att se nya ut om det inte blir ett misslyckat resultat. nämen jag tror det får bli den varianten, Blir bättre i längden.


tvättade bara med lösningsmedel och maskerade, blev kanon





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka