Diodslinga.. Varselljus eller Dimljus?

Som rubriken lyder, Diodslinga som är eftermonterat i spoilern räknas det som dimljus eller varselljus? Får då varselljus kombineras med halvljus i mörker? (Se även bild på profil för att se) Stötte på polisen igår och det var ignorant sagt från deras sida att det var modifierade dimljus. Jag påpekade även vars dimljus sitter på en audi S4 (c4 karossen) de tydde på att jag hade dimljus hursomhelst. (ovanligt...) Dioderna är vita och inte särskilt bländande men har jag uppfattat det fel?



Svar på inlägget: Diodslinga.. Varselljus eller Dimljus?



tänk va bra om poliserna kunde lägga ner lite tid på att ta fast folk som bryter sig in i bilar och liknande i stället för att stoppa folk med lampor i fronten som inte (enligt mig) är irriterande. tycker dom bara blir mer och mer löjliga.


Kan tänka mig att anledningen till att de reagerade på det,är nog att de sitter på samma plats som dimljusen annars sitter. Och då du även har parkeringslamporna och halvljusen tända så får du egentligen för många ljuskällor helt enkelt. Jag har några liknande diodslingor på min,men jag har satt mina i listen under framlamporna och kopplat ur de ordinarie posljusen.


Vad det räknas som? Det räknas som ej godkänd lykta oavsett kombination. Lykta/or/strålkastare framtill saknas, är inte av godkänd typ, är ur funktion, är bristfällig(a) eller är inte anordnad(e) på föreskrivet sätt 3. saknas eller är ur funktion ................................................... 4. fel i andra fall ...................................................................... 800* 500 Att en 2009 års modell Audi S4 är inregistrerad med annan typ av lampor gör inte din bil mer laglig för det.


Är även de E-godkända eftermarknads produkter ogiltiga till bilar med äldre register? Om man nu skulle protestera och köra hejvilt med diodslingan kvar, och sedan visa knappen i kupén till dimlyserna och visa dem vars de nu befinner sig. Mest troligt hade de väl dragit upp en annan regel som t.ex 'linuslinje' sa om att de saknas i registerningen eller? Bara slita bort dem då?


kör med dom ändå





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka