Fästa takvinge Volvo 854.

Hejsan! Har köpt en takvinge till min Volvo 854 -94, begagnat på Blocket. Har dock inte fått den än, men kommer i veckan. Jag undrar hur jag skall sätta fast den, dom man köper på någon stylingbutik på internet har någon sorts dubbelhäftade tejp har jag för mig. Men den jag köper har ju förstås inte det, eller i så fall använd tejp. Men någon som har någon bra ide, vill inte borra hål i taket om någon skulle komma på den idén. Måste ju vara väldigt lätt för folk att bara gå och bryta för den, om dom nu bara sitter i tejp faktiskt. Tack till alla som är seriösa och ger bra svar!



Svar på inlägget: Fästa takvinge Volvo 854.



jag limma fast den på en kompis bil med samma lim som man har till vindrutor.


Ja, det sitter ju som fan i alla fall ... Men det blev hur bra som helst eller?


limma med sikaflex eller PL400. Tejpa skulle aldrig jag våga, jag vill inte ha din vinge i min vindruta iaf när den lossnar


Haha! Okej då, men vad är Sikaflex och PL400 då, nå special lim eller?


Sikaflex använder tex många när man limar fast bodykits osv, finns några olika, sök så finner du vilken du ska ha och var du köper.. PL400 finns i varenda järnaffär typ.


Satte dit min vinge me kraftlim från mekonomen, svart lim, ganska tjockt, håller som fan, o sitter tajt mot taket o bakrutan





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka