CSL fälgar (kopior) BMW E90

Någon som vet vart man köper 19" CSL kopior till E90. Tacksam för alla tips..



Svar på inlägget: CSL fälgar (kopior) BMW E90



Var bor du? Jag köper mina fälgar hos Lunds Däckservice och han lär kunna fixa. Har iallafall fått både A8-fälgarna och RS4-fälgarna därifrån, så M3 CSL lär väl inte vara något problem.


Det finns tydligen flera olika tillverkare av CSL fälgar, vilken kopia är mest överensstämmande med originalet.


Vet ej, men mina fälgar har alltid varit perfekta kopior.


http://www.modbargains.com/_e/dept/12-0 . Wheels.htm


Ett tips är också att inte snåla, köp ett par som ger dig ett ordentligt djup. Många kopior ser ut som originalen men är egentligen inte ens i närheten. Som exempel kan du kolla här och sen jämföra med många platta tråkiga kopior man ser ute på stan.


Om man inte ska snåla köper man väl knappast replikor?


Original 19" CSL kostar väl omkring 45.000:- tycker ej det priset står i relation till varans värde. Just därför framstår replika som ett mer prisvärt alternativ.


En komplett uppsättning ORG csl fälgar rent nytt kostar cirka 15.000 DKK hos Koed.. blir väl strax över 20.000 svenska... inte så jäkla blodigt för en uppsättning 19" BBS magnesium varför köpa kopior????


förresten, fälgarna jag hitta är competion package fälgar, skillnaden är att framfälgarna är bara 8" breda jämfört med 8,5" och ET 47 istället för ET 44, annars e de exakt samma, bakfälgar är samma som på CSL samma ET och allt...





Med tanke på att mina 18" A8 med 225/40 Dunlop SP Sport 9000 och mina 19" RS4 med 235/35 Hankook Ventus S1 EVO har kostat mig totalt 17000kr för replikor med originalfinish och kvalité så finns det ingen anledning att slänga ut bra mycket mer för original. Men visst, hade jag haft en RS4 så hade jag köpt Audi Original.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka