Tänkte tona rutorna på bilen men vet inte om jag ska köra på svart eller rökfärgat?

Tja! Har planer på att tona min bil antigen denna eller nästa vecka, problemet är bara att jag inte kan bestämma mig om jag ska köra svart eller rökfärgad toning på rutorna? Tänkte tona alla rutor förutom fram då Vore tacksam om någon kanske kunde photpshoppa denna bild med svart och rökfärgad toning så man kan jämföra lite. Vad tycker ni att jag ska köra på för toning, svart eller rökfärgad?



Svar på inlägget: Tänkte tona rutorna på bilen men vet inte om jag ska köra på svart eller rökfärgat?



Röktonat är förbannat snyggt!


Kan man få se lite bilder upplagda på både och?


Rökfägat givetvis


Förresten.. Kan man få överdelen på framrutan tonad när man proffstonar? Någon som har en aning om detta?


Tack för åsikterna fast vore ju lite kul om någon duktig kunde photoshoppa med svart och rök Mazda6sex - jo då det kan du få om du lämnar in på firma, eller gör själv om du nu är duktig


Rökfärgad alla dagar i veckan känns lite epa med kolsvart


Jo känns som att det kommer bli rökfärgad, men skulle ändå vara riktigt roligt att se bilder med båda alternativen, ingen som är sugen att fixa lite snabbt?


Okej tack Hur är det med insynen på rökfärgat?


nah nah... "president tint" ska de va





Vad menar du


Ingen orsak ja du det är lite beroende på vilken solfilm du väljer samt styrkan på toningen, det kan variera lite. På min förra bil så hade jag röktoning och man såg inte in långtifrån, men stod man nära så kunde man se in lite


Kör på lite mer röktonat , för svart blir lätt lite epa som någon nämnde tidigare. Visst finns det bilar som passar i kolsvart också men. Tycker 30% är lagomt, inte för ljust och inte för mörkt. Har det på min bil och är kanonnöjd.


Håller med!


30% såg ju grymt bra ut på din bil, dock så tvivlar jag på att det blir bra på min bil då den är mörk i lacken då, tänkte om kanske 40 eller 50% hade varit bättre?


Du ska ju defenetivt köra på röktonat Röktonad Kolsvart


Tack som fan för bilderna, blir absolut att köra på röktoning för min del


de e typ den dyraste toningen du kan köpa... inte en jävel som ser in, men du ser glasklart ut


Låter ju riktigt hardcore, när vi snackar dyrt, vilken prissumma pratar vi om då





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka