Var kan man få tag på dioder med orange färg?

Vet någon var man kan få tag på dioder med orange färg som matchar bmws orginal interiör belysning:)?



Svar på inlägget: Var kan man få tag på dioder med orange färg?



kjell&co har oranga..


http://www.stylingbutiken.se/Shop/Index . Id=LDC-00*


vill få tag på dioder som inte sitter i en sockel, utan som man kan montera, såna som biltema har som man monterar i ett borrat hål. förstår ni vad jag menar?


kolla Elfa annars...där finns ALLT du kan tänkas behöva i diodväg.. http://www.elfa.se


Japp jag är också intresserade av orangea lysdioder, och har hittat de på en del ställen som upplys och så. men de har inte mer än 20grades spridning och jag vill gärna ha mer och jag hittade det elfa med det var verkligen överpris så ja är också nyfiken om det finns orangea lysdioder på fler ställen? Med frakt och allt så blev det 132kr för 10 lysdioder på elfa! Jag undrar även hur hur nära färgen amber och bärnsten är orange? jag har sett de två på några ställen


amber och bärnsten ÄR orange... kolla ebay, där finns MYCKET billiga lysdioder, 100-pack med resistorer för 40-50 spän inkl frakt till sverige är inte sällsynt!


upplyst.se eller litepol.se


tackar för det.


Där har jag oxå handlat mina blåa. Mycket smidigt dock brukar det vara liten spridning på dom som finns där samt det tar nån månad att få dom.





Brukar köpa mina dioder härifrån,kanske kostar lite mer än på tex ebay. Men man får dem ganska snabbt. http://www.molectric.com/


www.litepol.se är mycket bra sida där brukar jag handla sånt





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka