Styling till Peugeot 205 GTI

Tjena! Söker lite tips på styling till min peugeot 205 gti. Har funderat på att tona rutorna och jag har gjort en beställning på ett sportavgassystem. Jag är rätt så ung så jag har en begränsad budget så vill gärna ha lite billigare förslag. Om ni vill se bild på bilen så finns det i min projekttråd. Tack på förhand!



Svar på inlägget: Styling till Peugeot 205 GTI



Om du går i skolan och inte har mycket pengar att lägga ut skulle jag ha satsat på att hålla den clean. typ bra puts ,sänkning och tona rutorna behöver inte vara så mycket mer tycker personligen att sänkning och ett allmänt fräscht skick på bilen räcker långt. Lycka till hur du än gör // HolmQvist


Tack för tipset men jag tycker bilen redan är tillräckligt låg och det är nästan lite besvärligt att ta sig in och ut xD Men ska i alla fall tänka på saken Vad för sorts sänkning borde man köpa då? Är det olika kvalitéer?


Kör på sänkning där du köper både dämpare och fjädrar, blir bättre väghållning samt att dom är anpassade för varandra. Fälgar + lågprofils däck gör väldigt mycket på en bil också. Nästan det viktigaste. MVH


om ja inte har fel så sitter de väl "vridfjädrar" bak på 205??


Själv vet jag ingenting om fjädrar


torsionsfjädrar bak, men man kan skita i attbyta fjädrarna bak för de är krångel och bara byta till hårdare dämpare!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka