Söker sänkningsats och vita blinkers till 245á...

Maila mig på tjosa_fres@hotmail.com om ni vet av nå sånt... Mvh Fredrik



Svar på inlägget: Söker sänkningsats och vita blinkers till 245á...



Om du söker på tex google osv så finner du det du söker... Det är inte svårt att hitta ,om man bara kollar... hova.com och många fler säljer det du söker..


1000kr e billigt för en sänksats.. kapa dom du har om du vill ha de billigt


precis , tror enbart sänkfjädrar går på 1200 som billigast vad jag har sett .. alternativt begagnat då ! annars är de bara att kapa ..


Det blir svårt för dig att köpa en sänkningssats om den ska kosta under 1000kr de flesta ligger mellan 1200-1600kr. Så enda alternativet för dig är att kapa dina fjädrar, eller köpa begagnat.


vita blinkers har du på hova.. sänk sats kapar man på en 245, du får den inte tillräckligt låg med bara sänksats! med tanke på att dina fjädrar som sitter nu har antagligen suttit ett tag och som har då satt sig såpass att den redan är lägre än från fabrik, vilket gör att en sänksats inte sänker så mycket!


Kapa och var glad Gör det själv så kan du det till en annan gång


Vita blinkers till 245a gör du själv Doppa glasen i bromsvätska så försvinner färgen:)


Om du vill ha de billigt får du helt enkelt spana av blocket varje dag till de dyker upp nått där. Annars får du väl åka original helt enkelt.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka