Byta dioder på 855

jag har en 94a 855t5a håller på att skruva av överliggaren på instrumentbrädan men jag fåt inte loss den på höger sida vid airbagen och jag hittar inte nå mer skruvar..tog bort två skruvar i handsfaket men de vill inte lossna.



Svar på inlägget: Byta dioder på 855



har du skruvat ur de 3-4 skruven som håller fast airbagen? har du tagit ur skruven som sitter under högtalargallret på höger sida? samt de 2skruvar som sitter vid dörren? precis vid gångjärnet.. du måste öppna dörren för att se dom..


vart sitter skruvarna för airbagen...och den under högtalaren har jag inte tagit...


ta ur handskfacket, då ser du 4st skruv som sitter uppåt i airbagen.. tror det e 10:ans nyckel.. det sitter även en orange(?) kontakt upp i airbagen. sätt inte på tändningen utan att du har i den. för då tänds srs-lampan.


aa Gjorde det misstaget när jag gjorde exakt samma mecc som du håller på med, saken är den att man måste prova så att dioderna sitter åt rätt håll, för är dom istkruvade fel så kommer de inte lysa, jag fick mecca och vrida 180 grader på varje tills alla lös. Och det var då jag insåg att jag inte hade haft airbagen i = 300 kr på rejmes för att släcka lampan för Srs ...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka