Fäglar passande på Caddy -89

Tja! Söker snygga alu-fälgar som passar på en gammal caddy. antar att det e samma som golfarna xD men ja.. vill ha tips på vad som kan vara snyggt! Tack hej!



Svar på inlägget: Fäglar passande på Caddy -89



Jag har ett par schyssta Borbetfälgar. Dimensionerna 8x14 et 20. Breddar gött på en caddy. Med däck i dimensionen 175-60x14 Hancook. Är i kanonskick. Och nypriset är ca 13000kr. Om du är intresserad så kan jag sälja dom för 6500kr . Prutat och klart. Bilder finns på garaget om du söker på användare j-nyberg.


ska du bara ha fälgar eller ska du stuka den på något sätt? breda BBS är ju snyggt om man sänker lite lagom! annars är jag ganska såld på ATS cup!


hehe ja asså det ska bli en bruksbil. men tänkte man kan få den lite snyggare iaf ATS cup e riktigt snygga ja


bruksbil, alltså inte sänka? ett par 15" iaf skulle jag säga då! så du får lite markfrigång! jag hade satsat på ett par påltfälgar i väldigt fint skick!


hehe jo ner ska den! ska inte lasta mer än 3 fiddys på sin höjd


jasså ännu en fiddy åkare! trevligt man jag röstar på ATS cup eller breda plåt!


Köp mina ATS Cup eller satsa på ett par ATS Classic. Classicen är enligt mig det råaste som går att ha på en Caddy, Men då krävs ju också en rejäl sänkning : )


hehe jadå jag tackar för förslagen! ska kolla upp vad jag hittar


tror inte jag har råd med dina ATS





Inga andra som har nåt kul tips ?


Ok , Vad har du för budget då ? Kan ju vara bra att veta för att kunna tipsa om nått braa : )


haha med tanke på att bilen kosta 6k så kan vi väl säga 3000? med däck då osv! jag bangar inte för plåtisar eller sånt. e ute efter riktigt retro stuk!


tjabba är du fortfarande ute efter ett par grymma fälgar ?? ...har annars en uppsättning ATS classic 13x7 med 165/55/13 4/100 om du skulle vara intresserad :D skulle nog sitta grymt på caddy


3000 spänn får du knappt däck för. hälar harry kan säkert fixa till dig för 3000.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka