Blå neonljus

Tjenare. hade tänkt lackera min bil i silver och ha blå neonljus under bilen men vissa säger att det är olagligt och vissa säger inte det. vet ni vad som gäller??



Svar på inlägget: Blå neonljus



olagligt


de finns säkert 100 trådar om just blått neon.. SÖK.


är det bara blåa som är olagligt eller gäller det alla neon ljus??


du får ha rött om de bara syns bakifrån å vitt om den bara synd framifrån.. allt annat e olagligt.


olagligt, men vem bryr sig, sätt dit dom iaf!!!


olagligt att köra med men inte olagligt att ha monterat. står ingenstans att du inte får ha dom monterade? Jag har på min och ingen som sagt något när dom varit tända vid parkering och då har polisen ändå tittat på bilen.


Du får ha precis vad du vill som lyser o blinkar o har sig när bilen står parkerad så länge det inte kan misstas för utryckningsfordon (polisen som avgör det sistnämda) Då bilen är parkerad gäller det i princip som utställning men startar du bilen så kan farbror blå bli stingslig.


Neon är stenålder, dyrt, krångligt och meckigt! Köp diodslingor istället! http://www.blocket.se/goteborg/Flexibel . 16&w=2 En tolkning bilprovningen gjort(gör?) är att ljuskällan inte får vara synlig (denna tolkningen har nog mer med god smak att göra, för det ser ju förjävligt ut om ljuskällan syns!), men att skenet får synas. Dock samma som skrivits innan om färgerna mm.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka