Modifiering av Volvo s60 grill till en V70N-02

Hej ! Fick ett tips att man kan modifiera en Volvo s60 grill så den passar på en V70N ! Någon här som gjort detta och enkelt kan beskriva hur man fixar till det ..........



Svar på inlägget: Modifiering av Volvo s60 grill till en V70N-02



Det är väl ändå samma grill till dessa? Lika frontspoiler, huv, framlysen och skärmar. Grillen sitter ju i frontspoilern, vilken är likadan som S60. Eller är jag helt ute och cyklar?


Ja tyvärr är du ute och cyklar ....... inte en pryl e de samma då kan man ju använda dom till fler bilar och de vore ju synd. S60 grillen är någon mm mindre men de syns knappt ju, jag är intresserad av hur man trixar till den så den passar fint och hur man fixar nya fästpunkter snabbt och lätt


Det ska nog inte vara så svårt men verkar inte vara någon här som vet.. kolla in på www.svxc.se eller www.jagrullar.se där borde det finnas mer annars på nått annat volvo forum..


jag har gjort det en gång och då sågade jag bort övre delen av höljet på en s60 och plastsvetsade fast det på v70 höljet.. mycket jobb men det gick och det blev bra..


Grillen till s60 är mindre. Man får lägga en "list" runt för att få den till att passa. Men det finns ju XC-grillar att köpa på stylingbutiker som passar v70N rakt av. de har samma utsenede som s60 grillen


Är inte lyktorna detsamma heller?


Jo lyktorna är samma! E även nästan säker på att framskärmar och huv passar rakt av..


tyckte nästan att det skulle vara samma iochmed att bluepower säljer en front som både passar s60 och v70...


Du kan montera en V70 front på en S60 men inte en S60 front på en V70 det är smådetaljer som skiljer dessa bilar åt men i stort sett så är de rätt lika fram till A stolpen..





Det är höljet (stötfångaren) samt innanmätet till höljet som är olika annars så är frontplåt, skärmar, strålkastare samma.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka