Front/sido spoiler volvo s60

Har en Volvo s60 och skulle vilja ha så att det är lackat hela vägen mer på sidorna och fram/bak, alltså istället för att det är plast som det är nu. tror det heter sido/front spoiler? Tänke om någon vet vad detta kostar på ett ungefär att byta ut om jag lämnar in den på tex volvo ? vill inte att den ska bli jätte låg utan ungefär som den är orginal. Skulle vara tacksam om någon kunde ge mig svar :D



Svar på inlägget: Front/sido spoiler volvo s60



Om du bara lackar plasten så blir ju inte bilen nå längre? Ja, förutom dem där bråkdelarna av en millimeter som lacken är tjock då.


Du kan ju ringa runt till några lackerare och ta prisppgifter, för det är nog ingen här som kan svara på exakt vad det skulle kosta För du kan ju lackera det som sitter original


Jag fick lackerat mina 8 dörrlister. framspoiler. trösklar och bakspoiler för 4000(svart). Du borde väl få det för 2000-2500 kanske. Frågar du volvo så kommer dem säga nej rakt av om du vill lacka det som redan sitter på. De kommer även säga att det aldrig kommer bli bra om man lackar det som sitter på. Men jag är nöjd med mitt, Jag är ändå väldigt petig.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka