Sänka Golf 2

Är bra sugen på att kapa fjädrarna på Goffen fram och bak, ska göra det samtidigt som en kompis ska sänka sin 240 så det blir nån gång nästa vecka som detta sker... Hur många varv blir lagom att kapa ungefär tror ni? tänkte ta 2,5 varv... Och hur spänner man fast fjädrarna så att det inte glappar och har sig? så att inte besiktningstomtarna gnäller.



Svar på inlägget: Sänka Golf 2



finns billiga ställbara coilovers till golf! då kan du ställa höjd precis som du vill och inte behöva oroa dig för besiktningen heller! men om du måste kapa, så kan du börja med 2 varv! är det inte tillräckligt får du ju ta mer. men för att vara säker vid besiktning så att inte fjädrarna ligger löst så är ful coils bättre än kapat! (edit: la till lite text)


Ah det blir att kapa, har inte en spänn och det dröjer tills jag får pengar (inte kul att va arbetslös) Så man kan ju som du säger att börja med 2 varv, får göra så och se hur det blir


min caddy var kapad 2,5 eller 3 varv av förra ägaren, och fjädrarna glappade ca 5 cm i upphissat läge!


Går det inte att spänna fast dem med nåt då för att de inte ska glappa? På min gamla 740 som var sänkt satt fjädrarna fast med slangklämmor i dräneringshålet i fjäderskålen tror jag, var dock inte besiktad med det sedan tidigare ägaren...


jo det går, men tror du får göra egna dräneringshål isf, för jag hitta inga på mina fjäderben!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka