Lacka eller ej?

Ok, men om du ska lägga ner så mycket jobb så hoppas jag inte du lackar den mattsvart, efterssom det då kommer att likna en vinterbil. Inte många bilar som ser bra ut i mattsvart. Varför inte nån snygg rödmetallick Hur eller hur så lycka till



Svar på inlägget: Lacka eller ej?



jao har även tänkt mörk röd metallick men blivit avskrämd av folk som säger det är svårt att lacka, fint exemplar av mattsvart med stil : fast inte aggresivt som jag tänkt mig.


skulle det se dumt ut med mattsvart kan du ju lägga på blank klarlack så blir den ju blank svart istället. alla billar ser bra ut blank svarta


precis alla bilar ser bra ut blanksvart. det finns ju miljoner blank svarta bilar vill ha något mer orginellt. inte lika roligt att möta 30 bilar med samma lack som dig på en väg på 5 mil.


Nu mena jag bara om det såg dumt ut med mattsvart så kunde det vara en räddning att slänga på blank klarlack så den blev blanksvart eftersom det alltid funkar;)


aha fattade lite fel där. så det funkar att göra så?


ja visst gör de det:)


annars lacka den svart och lägg på matt klarlack och tröttnar du på det så går det ju att polera upp den sen så den blir blanksvart:)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka