Ratt samt xenon till en v70 -05

Hej! 1. Hur dyrt (eller billigt) är det att installera en ny ratt i en Volvo v70 -05. Jag tänkte göra det på Bilia i GBG och tänkte om någon har erfarenhet av detta. Ratten har jag med mig så den behöver bara kopplas in. 2. Går det att byta xenonstyrka från original 4300k (har jag för mig) till 5000k hur som helst? (Vill ha den helvita färgen) Tack på förhand för svar! William



Svar på inlägget: Ratt samt xenon till en v70 -05



2. Inga problem.


1) på www.svxc.se får du tips om hur du gör det själv! 2) vad har du för glödlampa? d1s eller d2s? om du har d1s så kan du få välja mellan 4300K / 6000K endast har du d2S så kan du välja allt från 3000K upp till 15000K...


Om jag har förstått Philips lampguide så har jag d2r-lampor. (Får bilen på torsdag så jag har inte kollat instruktionsmanualen ännu )


ja det är D2R lampor. är inget svår att byta ratten själv, se bara till att koppla bort batteriet innan så är det ingen fara.


Ratten byter du lätt själv. Det vet jag av egen erfarenhet.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka