Bör man köpa fälgar nu?

Ska fixa ny fälgar till pärlan hade jag tänkt.. frågan är ifall det är smartast att köpa de nu istället för på våren? Jag menar.. de är ju billigast nu? Eller skiljer priserna inte sådär jättemycket?



Svar på inlägget: Bör man köpa fälgar nu?



Tror inte priset på nya fälgar skiljer något märkvärt men däremot begagnade kan man nog fixa sig lite billigare så här års. Fördelen med att vänta till våren är ju att det oftast brukar komma nya modeller på vårkanten vilket i sig även kan innebära utförsäljning av gamla modeller. Men skadar ju aldrig att börja titta runt redan nu då du har gott om tid på dig sen kan du ju även stöta på något fynd någonstans


Ahh k jo, du har nog rätt. Hur farligt är det med begagnadmarknaden om fälgar är snea o.s.v? Kan man se det på något sätt eller?


Är ju ett litet lotteri på begagnat, då fälgen kan se helt perfekt ut men kan likförbannat vara krokig. Om det är billigare fälgar så äre bara att chansa anser jag, men är det en uppsättning dyrare skulle jag försöka få säljaren att be en däckfirma kontrollera skicket på dessa.


Hmm.. jag väntar nog i alla fall till våren.. känns smartast så med tanke på vad du säger


Sitter i samma sits som dig, kommer dock satsa på nytt och jag har en del fälgar jag är sugen på MEN känner att jag lugnar mig till jan-feb då fälgnyheterna börjar ploppa fram





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka