Söker grillnät fram

Tjena, Söker efter nät (http://www.garaget.org/?car=7624&image=83129) eller plastgaller (http://www.garaget.org/?car=101549&image=1464928) (vet inte vad det kallas)återförsäljare. För utrymmet mellan dimljusen. Om någon vet hur jag monterar det vore det också kanon! Tack för hjälp på förhand! MVH HiTek



Svar på inlägget: Söker grillnät fram



lättast är väll bara fråga dem som har bilarna? eller kanske du redan har gjort


Nätet på första bilden ser väl ut som vanligt grillnät från typ biltema eller mekonomen eller nån styling firma på nätet:P?


Han som äger S40:n är inte online här längre och V70:n är det original på och vet inte alls om det finns. Men kan kolla biltema, mekonomen och höra med några styling firmor om dem kanske har.


Gör som stjärnan som en kompis köpte bil av...silikona fast skiten från utsidan...


När finns på biltema, med mindre hål. Men köpt silvrigt isf, det svarta "lyser" igenom väldigt mkt. Kolla min bil, den har svart när i grillen, och man ser rakt igenom mer eler mindre när det är ljust ute.


Ngn som vet var man kan hitta Svart nät typ Bikake-mönster.Inte Biltemas tunna,klena utan typ lite kraftigare??





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka