Lacka billigt och var?

Nu är det så att min Audi 80 har en spricka i motorhuven och på bakkjolen, självklart vill jag fixa det! Men var kan det sluta på med spackling/slipning och lackning? Färgen är honda nightfirered! Bor även i nyköpings området! Tacksam för svar:)



Svar på inlägget: Lacka billigt och var?



tyärr är lackering dyrt, känner du någon som kan lackera så blir d självklart billigare,


Vad kan det kosta för endast motorhuv och bakkjolen? Mvh


Behöver fortfarande hjälp?? Inom sörmland ska det vara!


tror att du kan få betala ca 4 till 6 tusen... men tycker att du tar bilen till nån som lackar bilar så får du priser direkt...


i linköping kan du få det billigare. 2000kr kanske? jag fick 1800kr för mina fram skärmar på s40n. och 2000kr på bakluckan på min saab:P


var ju inte så farligt


billigaste i hela linköping. tog två dagar för allting. men har du egen garage så kan du ju göra så myk du kan resten lämnar du in bara.


Får spackla o slipa innan hemma isåfall! Vad hette företaget:)?


aaa det får du nog göra om du vill ha ännu billigare. men jag vet inte om dom har någon hemsida, känner en som jobbar där.





skicka pm. jobbar som lackerare.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka