Urflippad Styling idé!!

Tjena! Nu när jag funderar på att lägga kompressormatningen slash ombyggnationen utav cayennen på is ett litet tag så nu funderar jag på nåt annat urflippat projekt, och ensam vill man ju vara oavsett om det blir bra eller dåligt. bara man är ensam om det i alla lägen så. smile om det nu går nu för tiden!? haha nej så illa är det inte men funderar iallafall på en Ssang yong Musso EL 32, annons nedan på exakta objektet eftersom alla ni som läser detta kliar er i huvudet precis som jag gjorde innan jag såg annonsen! smile http://www.blocket.se/stockholm/Ssang_Y . amp;last=1 Verkar vara någon Mercedes typ ML kopia med en "gammal" E klass mercedes spis under huven ja hela drivlinan skall vara därifrån. Om någon vet något mer konkret om detta vore jag tacksam för den infon! smile Men iaf! Ideérna snurrar i huvudet och detta verkar vara "värstingen" från den modellserien med 220 koreanska getter under huven från en rak 6a och rätt kvick till 100 (ca 9 sek) Nu är frågan, den STORA frågan, vad gör man för att göra denna bil till något urflippat men inte för kostsamt!?? Idéhjälp behövs!! smile Om ni ser mina 23" tums Rinspeeds på Cayennen så funtar jag på att smacka på dom på "Ssangen", dom borde väl gå dit med lite trixande och fixande!? eller? vore rätt grymt att ha fälgar för 50 på en bil för detsamma. Nåt nytt för mig iaf men säkert inte för många volvo ägare med typ super DTMs på eller nåt smile hehe. Jag tycker den verkar clean med det utseendet på bilden. blev positivt överraskad. Alla andra jag sett av samma modell har inget kul i uppsynen alls. Ni kanske inte tycker att denna bil kan ha någon charm alls men det hjälper inte mig utan positiv feedback behövs nu! Sänkning kan man ju göra, vill ju ha automatlåda i en sån bil så det kanske man får fixa senare, men kjolpaket o avgassystem+lite pul i motor (om den klarar det)!? smile Kom gärna med förslag på kjolpaket eller annan styling! interiört får den vara så länge det är ju utsidan som betyder nåt vid första synen ;-) Hittade denna film på youtube från ett Koreanskt företag som tydligen är stora på att modifiera såna bilar där borta. http://www.youtube.com/watch?v=CmFWESHPw-c Den bilen tyckte jag hade sin charm med fet vinge mm men lite lådbilsvarning ändå men viss charm finns! Eller??? Kolla videon och kommentera gärna! Den hade dom bytt motor i också men det vill jag inte ge mig på nu. Hoppas alla kreativa bilbyggare lämnar ett svar! smile



Svar på inlägget: Urflippad Styling idé!!



Länken fungerade inte.


http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=160454 http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=160620 Varför två identiska trådar?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka