Seat ibizia 2.0 16v Styling ?

Hej! Ska skaffa mig på lördag en seat ibizia 2.0 16v . Så undrar om någon vet vad man kan göra så dem blir lite fettare? Hemsidor där det finns styling delar till dem ?



Svar på inlägget: Seat ibizia 2.0 16v Styling ?



Hade jag varit dig hade jag börjat med en sänkning först och främst, och snygga fälgar! det är alltid pricken över i:et! Sen finns det stylinglampor m.m här:http://showoffimports.nl/search.php?mod . amp;page=1 Övrigt styling:http://www.stylingshopen.se/seat-styling_ibiza.html Google-sökning:http://www.google.se/search?hl=sv&s . yling+seat Vore bra dock om du skriver årsmodell på bilen du tänkt köpa.. Men här kommer exempel, jag gillar verkligen denna fronten till en seat ibiza, här är till en årsmodell 1999: Länk: http://showoffimports.nl/product.php?productid=24624


Ju fälgar tänkte jag köpa till sommaren , tycker inte det är lönt o köpa nu. Tack för hemsidorna ska checka in dem nu. Det är 97a årsmodell.


www.ks-carstyling.se





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka