Hjälp med smakfull styling(volvo 164)

Vill ha tips på styling till en volvo 164:a..vet att det inte finns kjolpkt men vill ha tips på smågrejer som skulle passa....så ös på nu



Svar på inlägget: Hjälp med smakfull styling(volvo 164)



Behåll den exklusiva känslan. Lätt sänkning, vita blinkers, snygga djupa blanka fälgar max 17", exklusiv lack t ex guldmet, svart, mörkblå, vinröd, brunmet. Ingen ljus färg som gör att kromet "försvinner". Behåll all krom. Mindre, klassisk ratt. Finns väl snyggare men detta stuk på fälgar så du fattar ungefär vad jag menar? http://www.gatbilar.se/cars/220/3/474022147c2e8.jpg Eller ekerfälgar.


det var lite så jag tänkte också med vita blinkers,sänkning,goa fälgar,tonade rutor...det ska inte vara nått brutalt styling.bilen är grön för tillfället men har funderingar på omlack till svart eller nått. fler tips?????


En hel drös med bilder: (bläddra längre ner på sidan o välj "Only pictures" och årtal) så kommer massor av bilder upp: http://www.164list.se/ Här finns mängder av bilder från träffar:http://www.164club.org/traff/traff.html Tips ! Om du inte redan känner till "164 Club of Sweden" http://www.164club.org/ Hoppas du finner något av inspiriation där Några exempel jag hittade: Stilrena, sänkt, snygga fälgar: Tycker dessa fälgarna o sänkningen smälter ihop med bilens vita färg:


dom ska inte stylas dom ska byggas för att likna fabriks utförande är min åsikt mvh jocke


Sänkning, vita blinkers, Alu-fälgar.. snyggare utan tonade rutor..


Hade skippat tonade rutor. Är bilen cypressgrön? Trevlig färg, snyggt ihop med krom. Årsmodell?


är en -73 funderar på vilka fälgar..står mellan dom på bilden pentafälgar riktiga mags fälgar


Populär årsmodell! Penta eller mags tycker jag. Penta!


ja jag tyckte också att penta passade bättre än 17 tummarna.testade mest på skoj med penta men blev posetivt överraskad att dom passade bilen så bra. hade ni behållt den i grönt???vill ju ha den i lite sleeper stuk då det ska bytas motor ok då blir det nog att bilen ser ut så här sänkt pentafälgar vita blink





Jag hade behållit den i grönt, tycker cypressgrön känns så bra på 73:or. Blir snyggt ihop men kromet m m Även fast jag personligen föredrar originalskick låter dina planer vettiga, låter som det blir originalkänsla med diverse diskreta ändringar, sänk den lagom bara finns inget värre än vanliga bilar som är låga som sportbilar. Kan bli mkt bra resultat! Pentafälgar passar in bra till 164, mags känns mer 142. Vad blir det för motor?


+1!


240 turbofälgar passar j-igt bra på cypressgrön 164... Fräscht krom och 260-lysen bak... Kromade lyktsargar fram om du inte redan har det (var tillbehör). USA-blinkersglas (helt i mörkorange, inte pissgula/gråvita som EU-glasen).


sänknig sen feta fäljar!! inga vita blinkers, håll den orginal!


Finns ingen smakfull styling, dom ska va så gott som original Penta fälgarna passar gött på, men mina favoriter är slotmags, hehe..


kanske skulle behålla den i orginalskick, fast med en annan motor fast med penta då motorn blir en 940 turbomotor,va lite sugen på en trimmad b30 men känns som om dom hk blir dyrare än turbohk??


Tycker jag också! Framförallt för att 164 är så ovanliga att de inte behöver stylas och på så sätt blir det tuffast med originalskick.


En sänkning och fina fälgar skulle sitta fint, förstör ju inte bilen för det, bara att byta tillbaka isf.


penta helt klart.. mags känns väl som nåt 80 talsstyling..


choppa taket och sänk den som maffka har gjort med sin http://www.garaget.org/?car=111154&image=1060537





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka