Ungefär hur mycket kostar det att lacka kjolarna runt om min bil?

Hej! Jag har planer på att lacka kjolarna runt om, samt bak och fram som nu är svarta på min bil. De ska lackas i samma färg som bilen dvs, laser röd. Jag hade tänkt lämna in bilen på någon firma i stan och låta dem göra rubbet, avmontering, förarbete osv. Vet någon vad det skulle kosta ungefär? Mvh// Jocke



Svar på inlägget: Ungefär hur mycket kostar det att lacka kjolarna runt om min bil?



mellan 5000-10 000 vitt.


Helt omöjligt och säga pris då det varierar enormt mellan olika lackeringsfirmor. Om jag vore dig: Hör med andra i traketerna där du ska fråga; om det är seriös firma/hör runt med vänner /andra som lackat där du tänkt lackat, för många gör riktigt dåligt förarbete på lackeringsfirmor dessutom också... man ska ju bli nöjd för vad man betalar för med, så de inte gör ett halvdant/dåligt arbete. Även om man betalar ett antal tusenlappar så är det inte säkert lackeringsfirman är bra bara för den sakens skull, så undersök först är mitt största tips! Även om ovanstående skriver det kan kosta mellan 5-10.000 kr är det inte säkert du får just ett pris däremellan, det är helt och hållet på vilken bil och hur stora delarna är man skall få lackerat, och även hur pass noga de är med förarbeten. Har sett skräckexempel på hur dåligt vissa lackerar, på grund av att de har så många bilar att lackera per vecka/månad eller år, så det gäller att ses sig omkring o kolla. Fråga även lackeringsfirman om de kan visa andra saker du lackat innan du ber dem lackera dina saker.


För att få ett riktpris, så hos mig hade det kostat 7925:- inkl. moms för hela jobbet.


4000:- lackade jag ett för, fast de va riktigt kompispris kan jag säga på en gång. Opel_Foppa 's kjolpaket som jag lackade. Annars så ligger priset på de som Speedman sa om man ta de med kvitto


Tycker det dyker upp liknande trådar med jämna mellanrum. Finns många faktorer som spelar roll när det ska lackas. Det bästa är ju att ringa runt till olika firmor i din närhet och fråga.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka