Lackering av vinge - På el Avmonterad?

Hej! Har googlat lite ang. lackering utav eftermarknads-/nya detaljer till bilen som vinge i mitt fall utan framgång! Tänkte "uppgradera" bilens org. vinge mot en större! Frågan är, om jag ska lämna in vingen löst till en lackerare (efter jag provmonterat den såklart innan) eller om den helst ska va påmonterad inför lackering? Tanke på övergångslackeringen osv.. Saken är den att min bil råkar va röd, att oxideringen syns lite bättre än på andra färger pga åren som gått Den är fin i lacken övrigt, men lite matt på sina ställen.. Med lite Sonax o poler rondell löser ju alltid detta innan påställning inför våren Hur får jag bästa finish, utan att behöva lacka om bilen för 25k Tack för svaren!



Svar på inlägget: Lackering av vinge - På el Avmonterad?



Avmonterad


Oki, den enklare varianten me 2a ord Har för mej t.ex om man ska lacka en kaross detalj som ny sido skräm el dylikt så ska den va påmonterad för att lackövergången ska "smälta" in så väl som möjligt.. Men de kanske inte syns lika väl med en vinge?


Dom tar kort på lacken med en speciell kamera för att få samma nyans. Mja, lackar du en skärm maskerar de ju allt runtomkring för att det inte ska komma färg på resten av bilen, så det kvittar ju


Jaha, de hade jag inte en blekaste om.. trodde dom körde bara efter färgkoden o avsynar sedan me ett någorlunda tränat öga el nåt Så de är bara o ta vingen under armen o rätt färgkod o knacka på hos nån lackerare då





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka