Polering av lysen*?

vart köper man sånt där medel man polerar upp lysena med när dom blivit repiga? har sett de nånstans men finner inte igen de mvh snigel



Svar på inlägget: Polering av lysen*?



Autosol kan funka på plastlinser, annars finns det glas poleringsmedel oxå... Det gäller bara att man har en liten fin enkeltrissa på 50mm diameter, gärna den mjukaste man hittar o det viktigaste! att man vet vad man håller på med... Jag fick ett framlyse till en focus mk1 som nytt = repfritt. Jag använde Autosol+luftslip med skumtrissa från 3M rosa.


på plast fungerar vanlig våtslip sen ett lager klarlack,,,


ok tackar för svaret.. men har för ,ig de finns kompletta/färdiga kit nånstans att köpa med "rätt" grejer man behöver tillägger att jag har plast lysen fram (oriq xenon) därav lite dyra att köpa nya=)


Finns det inte risk för att det krackelerar och har sig efter en tid då?


Körde med sån polerpasta och resultatet för mig blev lite bättre.. dock inte så bra som jag hade förväntat mig Så jag fick köpa nya framlyktor.


Jag gjorde en guide för inte alls länge sedan, ta en titt här: http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=156677 Före Efter


Underbart resultat !!


Detta måste testas efter vintern. Hoppas de går bra me lysena kvar på bilen då de e för svårt att ta av de från min bil...


ja verkligen! (till och med kaklet skiner mera ^^)





Har själv kört så nu i ett år och dom är fortfarande blanka och fina


Nää det blir bara "kacka" o lacka plastlysen, eftersom det blir mer UV påverkan o även lägre värmetålighet med klarlack på ett par framstrålkastare. På baklysen eller så går det bra med klarlack, men är det infärgad plast, går det alltid att polera upp det till nyskick!


Testa Dr Headlamp Funkar väldigt bra! ett helt kit med allt du behöver!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka