Smakråd motorvärmarkontakt Volvo V70 -05

Hej! Skall installera motorvärmare på v70n imorgon men jag kan inte bestämma mig vart jag skall sätta kontakten så den syns minst. Volvon i fråga är en -05a och har kromade lister runt om så dom är inte aktuella och borra i. Mina krav är:1. Inte i listerna. 2. Vänster/mitten fram. (på parkeringen har jag kontakten på vänster sida av bilen.) Så snälla, hjälp mig bestämma så den syns så lite som möjligt! (lägg gärna in en bild om du hittar någon med en pil så jag förstår precis!) Tack på förhand! William



Svar på inlägget: Smakråd motorvärmarkontakt Volvo V70 -05



Höger bak under kofångaren (vid ev dragkrok) så backar du in bilen istället


Ska man sätta den bak så får man ju dra onödigt lång kabel... Jag hade monterat den i "gallret" under regplåten, går sätta den en liten bit innanför så den inte syns så väl.


Min sitter orginal bakom nummerplåten visserligen en -98 men nummerplåten sitter på ett fäste som man skjuter i sidled bara och vips så e kontakten där.


Kanske går att göra en plåt med ett hål som passar för uttaget och på nåt sätt sätta fast den här nere ?


Ja, jag är inne ganska mycket på att sätta den som bilden visar, i gallret under plåten men skall höra om det går att få den under regplåten först med någon typ av hållare som fanns på äldre bilar. Tack för tipsen!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka