Positionsljus slutar fungera med påslagen tändning.

Hej! Har köpt mig ett par Canbus Dioder till positionsljusen fram. När jag monterade dom å prova dom utan tändning igång fungerar dom, men så fort jag slår på tändningen slutar dom fungera. Någon som har en idè vad problemet kan va?



Svar på inlägget: Positionsljus slutar fungera med påslagen tändning.



Felkoppling brukar vara vanligaste orsaken ^^


Men, vad är det som egentligen kan bli fel? Det går väl inte ens att göra fel ? Alex


Nu vet jag inte om fallet är så på din bil men på många bilar är det så att när tändningen är av och man sätter igång p ljusen så lyser det som det ska. När man sen sätter på tändningen så släcks ljusen. De gör det av den enkla anledningen att när p ljuset är på bara så gör bilen ingen kontroll på "söndriga" lampor. När du sen sätter på tändningen så känner bilen av att det är fel. Är det canbus lampor du köpt som ska fungera så har du 2 olika scenario. 1. den canbus lampan du köpt är fel i Watt jämfört med tidigare lampa. då fungerar det inte. 2. själva lampan är trasig i elektroniken. stämmer inte watt talet med tidigare så får man problem. Detta oavsett om man har mer eller mindre watt än orginal. dubbelkolla så att den drar den strömmen som bilen är byggd för..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka