Få bort stjärna och kromlister på merca 500e w124?

Hur får jag bort stjärnan på motorhuven? (huven är en facelift 95a) och kromlisterna som sitter på stötfångaren och plast panelen runt om bilen?



Svar på inlägget: Få bort stjärna och kromlister på merca 500e w124?



ingen som kan svara på min fråga??


Få bort stjärnan på huven brukar inte vara något man strävar efter då det brukar komma ngn idiot o dra av den för dig. Har klarat mig men vet många som blivit av med dom. Enkelt att ta bort, ryck loss den. Varför ska du ta bort den? Jag tycker att det är den är en stor del av bilen som representerar Mercedes


Stjärnan tar du loss genom att vrida om vredet som sitter under, du ser det om du kollar under huven, den ska vridas ett kvarts varv så ska stjärnan kunna tryckas ut uppåt. Listerna sitter klippsade så dom kan man lätt vrida loss, kan även vara limmade lister men på min sitter dom då klippsade och går lätt att vrida loss. Tog bort min förra året och ersatte med en mercedes logoplatta, som sitter på tex bmw men med mercedes logo istället, men bilen kändes konstig att köra när stjärnan fattades där fram så stjärnan sitter där igen.


Tack för svaren:) anledningen att jag ska plocka bort stjärnan och listerna är att bilen ska in på lackering!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka