Avgasrörstips!

Hej kom med förslag hur ja enkelt bygger om mitt avgassystem på min Volvo 850 s 2.5 vill ha lite mer ljud i de ! tack i förhand !



Svar på inlägget: Avgasrörstips!



2,5" hela vägen med en ljuddämpare och ett extraktorrrör. Eller så tar bu bara bort sista dämparen ifall du vill att den ska låta bara ;P pch enlaste sättet är väll att borra hål i röret annars ifall det bara ska låta.


Eller plocka främre dämparen för det sitter väl två?


plocka ihop ett eget 2,5 tums system. billigt o smidigt!


Vart kan man göra de ? va kostar de ?


www.biltema.se


beror på om du bara tar universal eller simons typ.. men från katten o bak tror ja de inte e så dyrt..bara att ringa runt o kolla var de e billigast! ;P mekonomen säljer vet ja...samt cmb..


biltema, mekonomen osv har avgasdelar i olika storlekar..


har inte 850 bara en stor äcklig ljuddämpare ? kostar ju inte så fruktansvärt mkt med ett nytt system heller. kostar väll 3100 på bsr, och racimex hade väll för 2900 med en dämpare, har man inte turbo så lär de ju brumma rätt gött:)


Det sitter bara en stor ljuddämpare innan bakvagnen. så ta och kör 2,5" rör på biltema. Bygg ifrån katt med en 2,5" ljudämpare ist för den stora. sen längst bak sätter du en 3" ljuddämpare med ett fint utblås! Låter ricktigt gott. hör man den goa 5.an med





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka