Volvo 740 styling!!

Hallå hallå!! Finns det någon här som vet hur man kopplar in ETT torkarblad? Tänkte ha som en del Mercedes, bara en sån motor. Men hur gör man det? Jag har en Volvo 740, årsmodell -88. Går det fixa på den, UTAN att behöva köpa massa dyra delar, och ny torkarbladsmotor som går åt båda hållen. Please help me!! Och själva OFF-läget ska vara i mitten av rutan. Någon som gjort detta innan? Tänkte även tala om att vita mätartavlor på 740 är väldigt snyggt!! Grejat med det idag. Riktigt nöjd!! Vore även tacksam för andra tips gällande 740i styling. ENDAST SERIÖSA!!



Svar på inlägget: Volvo 740 styling!!



Byt rubrik annars blir nog tråden låst


Redigera rubriken eller se tråden bli låst.


Sagt och gjort. Rubriktexten är bytt. Men ni glömde tipsen angående mitt torkarblad.


Skrev ett tips i andra tråden(?) om att ta hela mekaniken från en bil med original enkeltorkare från nån skrot. Fiat Uno, Citroen BX mm, Mercedes W124 mm. Finns fler men jag orkar inte tänka nu. Borde vara lättare än att bygga om stag och sånt på Volvon. MVH, T.


Tack ska du ha. Då får jag ta en titt på det då. Hoppas de finns någon sådan bil på någon av dom lokala bilskrotarna.


Kolla www.bildelsbasen.se Lättast så. Lycka till! MVH T.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka