Supra styling, snyggt eller inte?

Nu står Supran i garaget redo för omstyling! Nya fälgar och däck, kolfiberhuv och vinge ska på! Hittills har jag fastnat för: Seibon TS style kolfiberhuv och APR performance GTC-300 kolfibervinge Fälgarna genererar en viss beslutsångest... målet är att ha dem till show, kan tilläggas. (Bruks körning blir med de som sitter nu) Så, smakråd??



Svar på inlägget: Supra styling, snyggt eller inte?



Mittenfälgen helt klart.


Längst till höger, förstår inte hur du ens kan tänka på fälgen till vänster


höger fälg orginal vinge kolfiber huv


höger fälgen lätt. Och kanske TRD vinge med kolfiber mitt? men de är många som kör med det iofsig


Håller med om det. Dock fattar jag inte grejen med att ha en uppsättning fälgar för show och en för bruk, orka hålla på och byta Kör på dom snyggaste jämt istället.


Fastnade mer för fälgen i mitten, Det skulle passat bra! Bred och fin kant där med Sedan en kolfiber huv på den och drapera in någon liten bit av orginal vingen i kolfiber! lycka till, mvh


Kolfiberdelarna skall du skippa, det skall mer racestuk till bilen om du skall ha de prylarna. Din nisch verkar vara utställning och show, satsa då vidare på det! Två saker som skulle höja bilen avsevärt är ett par nya feta fälgar som du sagt, dessutom vore en annan front rätt mycket bättre. Veilside fronten är otroligt skum och passar verkligen inte in på Supran.. En Do-Luck skulle göra sig bättre med bilen!


Högerfälgen, kolfiberhuv och kolfibervingen tycker jag Men jag tycker att du ska göra som du själv tycker!


varför bara svarta fälgar?, varför typ inte borstat alu eller liknande, blir redigt fint på suprorna





Vem har egentligen sagt att det inte går att kombinera inom bilsporten? Om jag nu vill köra mer med henne än tidigare, då jag tycker det är synd att en Supra enbart ska stå stilla, så får jag väl göra det? Kom jättegärna med konkreta exempel vad du tycker saknas om den ska köras? Jag kände att det blev rätt lagom med de kolfiberdetaljerna och ett par fälgar som jag får lov att köra så det ryker med. Därtill skulle jag skaffa en ny uppsättning vilket ju var mitt huvudsakliga problem då jag skapade tråden. De skulle sitta på då man åker på utställning enbart. Och till dig, "MilleN" som frågade dig varför man har 2 uppsättningar fälgar och däck så är det just för att jag vill syssla med lite olika saker. Ganska enkelt. Och då man har bra kontakt med en däckfirma så blir bytena piece of kaka. Tack för kommentarerna. Jag blir inte ledsen om det blir fler som har synpunkter! Kom igen!


Blir säkert snyggt med huven och vingen, fälgarna var ett svårt val och kan bara säga inte dom till vänster iaf .


Tror nog att det kan bli bra med kolfiberprylarna Jag hade satsat på fälgarna längst till höger, tror att de blir riktigt snygga på en Supra!


Mitt råd e att lyssna inte på någon och gör din egna grej. Det är väl för dig själv du bygger bilen och inte för någon annan för att impa?


Tack för tipset, men det är ju det jag gör. Min egna grej. Jag är inte för att impa och självklart gör jag allt för min egen skull, för att jag ska vara nöjd med min bil. Om jag nu tagit fram dessa prylar så är det väl för att >jag< ska välja bland dem. Annars skulle jag kanske ha omformulerat mig genom att fråga folket vad jag ska göra med min bil. Då skulle det blivit en hel del att kasta både tid och pengar för. Och jag vill absolut inte ha någon kombination som alla andra har. Nu är det bara så att jag har spånat egna idéer ett tag och eftersom jag lätt låser mig och inte kommer vidare i mina funderingar så behöver jag hjälp i min brainstorming. Sedan väljer jag i slutändan - jag lovar och svär - inte främst för att någon annan kommit på det utan för att jag själv tycker det skulle passa och är snyggt. Custom made is the shit!


ska du ha kvar samma kjolpaket så tycker jag orginalvingen passar bäst, den passar ju de runda formerna på resten av plasten. Annars är TRD vingen en personlig favorit. och så kolfiberhuven och fälgarna till höger


Fälgarna längst till höger, Seibon TS style kolfiberhuv, trd vinge


Som 90% av alla andra supror i landet då;) Säger bara gå din egen väg o gör som du själv vill tycker o tänker. De ska jag göra.Min Hadde massa plast o skit när jag köpte den men nu blir de us/spec kjolar o rearspats. Sen blir de org huv med scoopet+ccw fälgar.Har man råd med en supra kan man kosta på den riktiga fälgar tycker jag som ccw, volk,hre,rays engenerings mm.Dom är dyr men absolut bäst.


Jag tycker också fälgen längst till höger, skulle sitta finast på den bilen... /mvh soyd


Om du bara gör det för din egen skull så skall du köra på alla de detaljer som du själv känner för utan tvekan. Men om inte jag misstolkar allting helt åt helvete så bad du just om tips, och då kom jag med tips. Mina tips är baserade på min smak och mina åsikter. Självklart är det fritt fram att mixa, men enligt min egen synpunkt så är det snyggare att försöka köra på en "stil". Din lack passar bäst i ett cleant utförande. Därav tror jag att kolfiberprylarna skulle skapa en känsla av lite för mycket. Enligt min egen åsikt så tycker jag inte ens att kolfiber gör sig bra på orangelackade bilar. Det är som sagt bara min åsikt. Men men.. Skall du köra på kolfibersaker så har du i alla fall valt rätt huv, det är den snyggaste modellen av dem och den känns riktigt racebetonad. Angående kolfibervinge så tycker jag att det är snyggare om du satsar på något liknande den Robin har på sin Phantomsupra. Den är mer anpassad efter bilens baklucka och funkar därmed bättre med bilens former och linjer. Ännu en gång vill jag dock påpeka fronten. Bilen blir en helt annan med Do-Luck fronten. Do-Luck fronten ger en racigare känsla än den plastiga och mer stylingliknande Veilside varianten.< Så om du enkelt vill göra din bil just mer racebetonad med en massa inslag av kolfiber så skall du: 1. Köpa en vinge mer lik Phantomsuprans 2. Köpa den huven som du visat på 3. Satsa på att fixa fram ett par riktigt hårda svarta fälgar 4. Byta front till en do-luck 5. Ta bort fluffet från bagaget och lacka lådan istället Det var mina tips, helt baserade på mina åsikter, därefter får du göra precis vad du vill med dem! Lycka till!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka