Kan man ställa ut en bil med torkad fogskum på i skylan?

Hej jo ja undra ifall man inte har tid att vänta på fogskummet ska torka,kan man då ställa ut bilen under dagen utan att har lagt på något skydd på fogen?



Svar på inlägget: Kan man ställa ut en bil med torkad fogskum på i skylan?



Fogskum är som en SUGER vatten.


läs på flaskan om temperaturer och så. Är ju typ 15- ute nu för tiden så. Dock vet jag inte alls vad fogskum tycker om det.


Har den härdat hade jag åtminstone lagt över en pressening eller något. Men det drar ju åt sig fukt som sagt.


jo ja vet att dra åt sig fukt,men de är så att ja kör in bilen varje gång vi slutar och över helgerna.Så ja hinner kanske att lägga på fogskummet,men så är de ju att de kan torka över natten.Men på morgonen måste ja köra ut bilen igen,och de problemet är vad kan ja då lägga på för att skydda den under den tiden den står ute?.Ska fixa täcke åt den,visst de skyddar inte mycket men lite iallafall.


Fogskummet hinner ju lätt härda iaf på ytan över natten, annars så röstar jag på att du köper annat fogskum. Däremot så kanske det inte är genomhärdat (beror på hur mycket du lägger).





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka