Lagligt med xenonkit på Volvo 240?

Har lust och montera xenon på bilen, men måste man ha nivåreglering? hur ska man gå till väga? Edit: Okej tack för alla svar, var som jag trodde! får vara nöjd med xenon på extraljus istället!



Svar på inlägget: Lagligt med xenonkit på Volvo 240?



de är olagligt att eftermontera xenon på alla bilar om du har tänkt ha de som halvljus...


Blir väll ganska svårt och ha det bara som helljus då det är en enkel lampa för både hel/halvljus?


Måste finnas spolning och nivåreglering..vilket ja HÖRT ska kosta ca 10-15.000 kr på en verkstad att fixa..sen får du regristreringsbesikta bilen..


Jag har en BMW med automatisk nivåreglering trots att de är halogen, om man har lyktrengöring så borde de ju inte klaga speciellt mycket i de fallet om sätter dit xenon men jag skulle aldrig besikta med de ändå. Jag minns när jag bixenonkonverterade min 940 2002 då gick en sån sats på 8500:- och man såg aldrig till några andra bilar som konverterat, de poliser som stoppade en då kom fram och frågade var man fick tag i de lysena för de ville ha det i sina polisbilar haha. Lite annan situation idag när man blir bötfälld relativt enkelt.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka