Skillnad bmw e36 sedan och coupe?

hallå är t.ex ögonlock till coupe likadant som på seda likaså framlampor? undrar då ja har hittat lite grejer på anons nån som kan reda ut vad som passar å inte? MVH//jesper



Svar på inlägget: Skillnad bmw e36 sedan och coupe?



lampor osv har ja för mig är samma=) enda skillnaden är ju att cupen är 2 dörrar ist för 4 Nån Mer bmwpåläst får svara resten;)


Om jag inte har helt fel så är det samma lampor fram på coupe som sedan men dock inte samma blinkers.


Olika baklampor och blinkers fram. Det är olika vinkel på framskärmarna så blinkersen stämmer inte. Ska du t ex köpa monoblock lyktor så passar inte 4 dörrars på en 2 dörrars.


Coupén har längre motorhuv, framskärmar också såklart:P. "Mindre" vinkel på fram och bakruta, den har alltså en lägre "kontur" än sedanen. Coupén har kortare tak. E36 Limo (sedanen) är 1 cm smalare och 2cm högre. Har även läst att Coupén har bredare baklysen:)


ok tack så mkt för snabba svar! men då passar alltså inte coupe-ögonlocken på sedanen alltså? MVH//jesper


Inte om du ska ha dom på baklysena! Framlyktorna är samma på både Coupé och Limo tror jag...så det bör passa:) Fast om du ska köpa så är det nog bäst att kolla upp med säljaren om det är speciella ögonlock till limon:)


Om du inte ska ha dem över blinkersen passar det


Jag kollade upp angående ögonlock! Det verkar som att det är olika ögonlock på Coupé och limo så länge man inte ska ha ögonlock över endast lyset, dvs ej blinkersen, då passar det på båda modellerna. Men ska man ha över hela alltet, med blinkers inräknat, så är det som sagt olika på Coupé och limo. Är samma ögonlock till: * Coupé/Cabrio * Limo/Touring. http://www.schmiedmann.se/86/produkt/O36LL.htm ...de här passar på din:)


ok tack så mycket då vet ja! MVH//jesper





har en annan fråga också, hur byter man emblemen på bilen min? 325i -91 hur sitter de fast? MVH//jesper


Menar du just 325i eller BMW loggan? Sifftorna är limmade och emblemet sitter med 2 piggar. Bara att sticka in en stark plastbit eller nått som inte skadar lacken och bända lite försiktigt från olika vinklar så kommer den upp. OCh vad du gör, INGA M emblem!


Själva "325 i" märket sitter bara med dubbelhäftandetejp. De runda BMW märket sitter bara med små tappar på baksidan. bara att pela in en mejsel eller nåt emellan å vicka ut d försiktigt, samma gäller de på huven!


ok har fått loss dem nu tackar! kolfiberemblem påväg! MVH//jesper





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka