Få loss Framspoilern på en Audi a3 - 98

Framspoilern på min audi a3 1998 års model ska monteras av. men inte den lackade biten utan enbart det svarta längst nere.(lite grövre plast) för jag ska montera i dimljus där.. jag undrar bara om någon audiägare vet exakt hur den sitter fast?. ja har hittat 2 skruvar i hjulhuset men inte mer. tacksam för hjälp.. ps Spoilern är helt orginal.



Svar på inlägget: Få loss Framspoilern på en Audi a3 - 98



jag vet inte hur du plockar väck enbart den svarta plasten, men för att ta bort framspoilern så sitter det tre skruvar i varje hjulhus som du måste ta bort. Sedan är det ett par stycken under bilen. sen sitter det med några stycken skruvar i motorrummet Har för mig att det är 3 st på varje sida. Sedan så har du även några svarta "pluggar" som du stoppar i tex en liten skruvmejsel och slår till med hammare så lossnar dom utan att du gör sönder dem.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka