Fråga om Xenon - H4-2 eller H4-3?

Tänkte fixa Xenon till Coupén nu under vintern. Men nu har jag hittat ngt jag inte förstår mej på. Jag har lampsockel H4 i min bil. Och jag tänker beställa ifrån www.vvme.se (som så många har pratat gott om) Men när man ska välja kitt, så finns det "BiXenon" Och "Hi/Lo Beam" Båda med H4. Skillnaden är att den ena heter H4-2, och den andra heter H4-3 Så, Lite hjälp?



Svar på inlägget: Fråga om Xenon - H4-2 eller H4-3?



Om inte jag missminner mig fel är väl Bixenon med xenon i halv och halogen i helljus, och din "Hi/lo beam" är väl xenon i båda?


Kolla på den klistrad tråd, fordonsel och bilelektronik. http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=157573


Alltså, BiXenon - 4st Xenonlampor Hi/Lo Beam - Xenon i halvljus som hjälper helljuset lite? Edit: Tror problemet är löst. Hittade denna text via en jävla massa Googlande


H4-2 är xenon i halvljus och vanliga halogen på helljus. De är hel kass på helljus H4-3 är 2st xenon lampor per sats men det finns nåt som flytta upp lampan när slår du på helljus.


Hi/low beam h4-2 menas med att det är 2 lampor i en , en halogen på halvljus och xenon på helljus elr om det är tvärtom . Taget från vvme.com:Standard H4-2(9003) HID Conversion Kit Brand new H4-2(9003) Hi/Low (One Beam in HID, One Beam in Halogen) xenon HID conversion kit. This is a genuine xenon HID kit that is E4 & ISO-9001:2000 Approved, NOT those cheap ones that do nothing at all. Och Bi-xenon är alltså xenon i både hel och halv. Standard H4-3(9003) Bi-Xenon(Dual Beam) HID conversion kit. This is a genuine xenon HID kit that is E4 & ISO-9001:2000 Approved, NOT those cheap ones that do nothing at all.It can give you both Hi/Low in Xenon HID Lycka till !! // Emil Edit: Racing84 hann före





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka