V90,S90,940,960 Säten passar dom i en 745 -89? (Volvo)

Är så grymt sugen på att köpa Skinnsäten till min 745a. Men vet inte om jag bara ska leta efter skinnsäten som har suttit i en 745a eller om jag kan leta efter flera modeller.. Blir mycket lättare att hitta då också. Så, passar det? Eller får man bygga om?



Svar på inlägget: V90,S90,940,960 Säten passar dom i en 745 -89? (Volvo)



Vad jag vet så ska det inte vara några andra fästen.. annars är det ju bara att byta skenor..


framstolarna passar rakt i men inte baksäte då det är höga ryggstödet på dem men går att flytta upp fästena på sidan och mecka dit ett nytt mitten fäste så går det fast är lite pill mvh


Okej! härligt! Men vilka säten pratar du om då? Är alla exakt likadana i V90,S90,940,960? Mvh! Sry, glömde skriva att jag menar både fram och bak!


Bak är det bara 945 upp till -93 som passar, sen kom det nya fästen till baksätena. Kanske är så att 965 har samma fästen, vågar inte svara på det. Men fram är det samma på alla.


Är det knepigt att göra nya fästen? vill gärna ha ett par hyffsat nya och fräscha säten. eller ja, så nytt det går xD


Ja, det är en del pill med det, särskilt i en kombi. Du får svetsa och greja Har aldrig gjort det själv, men enklaste blir nog att ta fästen från skroten och svetsa fast i din bil.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka