Har behov av original delar till Bmw e34.

Hej jag har en Bmw 520i e34 -92 stående som jag håller på att fixa ihop och frågan är den om vars kan man köpa original delar till en sådan Bmw. Det som är att den har nog blivit bärgad nån gång för att luckan som ska sitta på spoilern fram är borta och sen har det suttit en dragkrok bak på den så söker en lucka dit också. Så nån som har svar på vars jag kan hitta följande delar? Edit:Såg just att jag hade råkat skriva i fel kategori. Ledsen för det.



Svar på inlägget: Har behov av original delar till Bmw e34.



Garanterat hos en BMW återförsäljare! Schmiedmann.se har istortsätt allt till BMW också. Sen kan du ju alltid kolla på autopower.se, finns massor av annonser där folk säljer E34 delar osv


Tack för sidorna kommer nog att komma till stor hjälp


Ett annat tips är ju att kika in på närmaste skrot.


Lär inte kosta många kronor på din närmaste BMW-handlare!


Finnas massor på skroten för nån 50 lapp


Jag köpte precis dragluckan till en Mkofångare, 226kr kostade den. Kan tänka mig att en vanlig är lite billigare. På skroten lär du garanterat hitta billigast. annars har Bmw väldigtbrett med reservdelar E34. Jag brukar själv ta reda på vad jag behöver på denna sida www.bmwfans.info , sen mailar jag närmaste bmwhandlare och beställer efter artnr.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka