stylad?

På blocket kallar dom bilen stylad för att det är vita blinkers på den eller/och tonade rutor!!!



Svar på inlägget: stylad?



på en volvo 740 menar jag!


enligt blocket så räcker det med tonade rutor och bortpockat volvo emblem i grillen


en liten avhoppar: anser ni att min bil är stylad? visst. gasnak irriterande när folk på blocket skriver att den är stylad och sedan är de bara en extra antenn på en 740 eller liknande...


Vita blinkers


Tyck vad ni vill, men jag anser att min bil är Stylad iaf..


Detta klassas INTE som styling http://img154.imageshack.us/img154/3964 . 0vx2yl.jpg


Enligt mig så är inte bilen stylad innan det sitter et kjolpaket på bilen, men det är min personliga åsikt


okej! för jag har ett body-kit allt utom sidokjolar! vita blinkers..v70 fälgar..tonade baklysen och har dimljusen bak inkopplade som vanliga..och allt möjligt räknas det som styling?


NÄÄÄ din bil e inte stylad...





Ja anser att den e smakfullt stylad me fräscha fälgar ögonlock. Det förstör inte den celana loocken. skalan över "stylad" är ju enorm. Man kan göra som typ bigge. eller så kan man göra som badder_ o sin ford probe http://www.garaget.org/?car=9127 men då är det mycker mer än bara styling. Den är ju mycke mer custombyggd än "stylad" min åsikt.


HAhahaha .. Påminner mig om när farsan lagade bensinröret mellan tanklocket och tanken med en ölburk


http://img486.imageshack.us/img486/9762 . opp2vi.jpg det här kan väl klassas som styling


jag anser att styling är när man ändrar bilens utseende utöver orginal. alltså, kjolpaket, fälgar, ljuddämpare, lyktor m.m men sen finnsd e diskret styling som går att diskuteras, då är de ju fälgar och lyktor o lite annat smått o gott


Om man ändrar utsendet på bilen till nåt som man tycker ser bättre ut så är det väll styling? Om det är något bra säljargument att att man har svarta målade backlytor och inga emblem är väll en annan sak.. Jag har ändrat en massa "små" saker på min bil men en som bara tittar på bilen tycker säkert inte att de ser mycket ut för världen.. Tycker ofta att den "styligen" som inte syns är snyggast.. "Less is more"


Verkligen inte Ögonlock? Är det styling? Stilrenhet kan det snarare klassas som Styling är för mej stora snygga fälgar, body-kits, sänkning, invändig styling, redigt ljudbygge och dyl.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka