Koppla in "bussblinkers" bak på bilen så man får busseffekten.

Stora bussar har flera blinkers bak som blinkar varannan gång uppe & nere. Tänkte koppla så bak på en bil. Nån som vet hur man ska fixa detta? Gjorde en film ifall ni inte har sett en buss blinka, men dålig kvalite. http://sv.tinypic.com/player.php?v=neet6b&s=6



Svar på inlägget: Koppla in "bussblinkers" bak på bilen så man får busseffekten.



Man måste nog få tag på ett sådant relä skulle jag tro, som istället för att bryta och slå på strömmen bara byter vart den skickar den, går ju att koppla som man gör med skärmblinkersen såklart men då kommer den ju lysa hela tiden utom när du blinkar... Har faktiskt haft planer själv på att fixa till det där ifall jag skulle komma över en bil som det skulle passa på men det har inte blivit nått av det.


nåt sorts relä som ger ut stöm till varannan lampa varannan gång , kolla runt efter ett sådant m.v.h. Jonnie


Ryck bort jorde till baklamporna så blinkar det som ett träd. Visserligen i alla lamporna uppe från och ner men ändå.. Det gjorde så på min 245a när sladden hoppade bort ialf..


På många jänkare är ordinarie blinkerslampans jord dragen på ena polen på sidomarkeringens lampa. Den andra polen på sidomarkeringen är kopplad som vanligt på parkeringsljuset. Det innebär att sidomarkeringen lyser ihop med parkeringsljus men blinkar som en buss (hoppar) mot ordinarie blinklampa när man fäller blinkersen.


Kolla med Kardanmannen här. http://www.garaget.org/video/ldma3m7es7ud


Melin då blinkar både rött & orange, skulle en polis få se d då lär väl få se blåljus i backspegeln. hotrodder vanligt många gör så med sidoblinkers. volvator det var ju en variant. Hemulen & jonnielahti fick svar på en annan sajt, man ska använda växlande relä. Ny fråga nån som vet vilken sifferbetäckning växlande relä har?


Tittar du på skissen så ligger 87 och 87a inte tillsammans utan brytararmen ligger emot den ena, ska försöka visa Växlande relä 87 87a \ Slutande relä med dubbla 87 87_87a \ Brytande relä med dubbla 87 87_87a / Inte världens bästa bild men iaf





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka