Redigerings program till bilar...

Finns de något program på internet elle ladda ner som program till datan där man kan göra om bilar, typ att man kan byta fälgar, lack, sänka bilen, o sånt? helst då så man kan göra volvo 140:a på eftersom de e sån ja har:). Tack på för hand.



Svar på inlägget: Redigerings program till bilar...



Photoshop...


Finns nog inget specifikt prg för just bilar. Photoshop är rätt populärt men rätt dyrt (ca 10 000:- för 1 licens) om du ska ha det som privatperson.


www.gimp.org Gratis program i stället för PS.


tackar så mycke


4500:-


Vad jag vet är photoshop gratis ?


okej.... haha ja gratis e ju alltid bäst men ja håller mig till GIMP de va jävligt snyggt program inte så jätte krångligt heller


till skilnad mot photoshop då.. fattar inte ett skit


Var lite otydlig i mitt inlägg priset gäller för Photoshop CS4.





Ja det visar ju bara på hur lite du vet


Heheheh ja gratis är de inte.. Och va jag vet så var det 4500 för den gamle Cs2.. Dock kör jag med CS3. 4an va alldeles för plåttrig.. Det ÄR svårt med Ps, men när man väl kan det så är det obetalbart..


Har använt PS sedan 1998, kan inte leva utan det. Men det har en inlärningströskel. Nybörjar kurser/info http://www.moderskeppet.se/grunderna/ http://www.webdesignskolan.com/photoshop/index_ps.htm


Håller med.. Har hållt igång sen ca 5 års tid tillbaka. Och så som du sa med trösklen där att när man kommer över vissa saker faller även andra på plats..


hehe ne hört de att ps e krångligt


gött


Jag kör PS.. Fick lite pekhjälp i början av brorsan som jobbar med det dagarna i ända. Gjorde stor skillnad.


öhhh sen vad du menar med det vettefan. Min bästa kompis börjar på t och slutar på orrent. MVH!


min med !


Heter han inte Tor Rent?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka