Vita mätartavlor 2 frågor

Hejsan! Jag håller på med att göra vita mätar tavlor till min bil, har ett par frågor. 1: har någon bild skala 1:1 till Klockan på 240? Den stora istället för varvräknaren 2: Är det lagligt att ha UV ljus över den? 3: Vart finns det att köpa UV Ljus för 12 V? Tack på förhand!!



Svar på inlägget: Vita mätartavlor 2 frågor



Det finns en tråd som är FETMARKERAD längst upp på sidan angående vita mätartavlor, finns bilder/länkar som folk lagt upp om 240 tavlor där, kolla den. Uv ljus kan du köpa i vilken stylingbutik som helst på nätet. Kolla Bluride tex, lr goggla som vi andra gjort.


Jag har läst igenom alla 16 sidor.. -.- Ingen som visade stora klockan eller det med UV ljus. Är UVljus samma som Black light? tänkte på ett black light rör men de ser ganska stort ut ska man hitta ett annat eller klistra upp detta utanpå? http://www.blueride.se/black-light-stick-p-124.html





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka